Här hittar du:

Företag som erbjuder fönsterputs i Mälardalen

Vi hjälper dig med fönsterputs i hela Örebro. Vi har lång erfarenhet av olika typer av fönsterputsning och hjälper både företag, privatpersoner samt den offentliga sektorn med att hitta rätt. Nedan listas de främsta aktörerna inom utvalt område!

Fönsterputs för en renare vardag

Våra fönsterputsare och företagen som listats nedan i Örebro, Västerås & Mälardalen är snabba, effektiva och professionella. Vi har lång erfarenhet av alla typer av fönsterputsning. Våra rekommdenrade företag skapar en vardag där du har möjligheten att spendera mer tid på annat än att putsa dina fönster själv.
De fönsterputsföretag som anlitas via oss är utbildade, har lång erfarenhet och är kunniga på sitt jobb. De kan putsa alla fönster med ett skinande resultat. 

 

Professionell fönsterputs Örebro

Vad kostar fönsterputs?

Kostanden varierar beroende på hur många fönster du har samt var de är belägna på huset eller lägenheten. RUT-avdrag på fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster.

 

Frågor & svar om fönsterputs

Ett rent förtroende skapar man enklast via tydlig kommunikation utan otydligheter.  Därför har vi samlat våra vanligaste frågor och svar på dessa, har ni några funderingar angående fönsterputs utöver dessa så kan ni ta det med den leverantören ni väljer

Vad kostar fönsterputs?

Leverantören skräddarsyr samtliga uppdrag utefter kundens situation. Därför genomför man oftast ett fysiskt besök hemma hos er eller i företagslokalen för att således kunna ge ert ett fast pris på Fönsterputs.

Kan jag använda RUT till Fönsterputs i Örebro, Västerås eller Mälardalen?

Självklart! Du kan använda RUT-avdraget på samtliga hushållsnära tjänster, i vilka fönsterputs ingår. Du är berättigad till ett avdrag om 50% av den totala kostnaden.

Vad händer om jag är missnöjd med slutresultatet?

Vi tar 100% ansvar för våra rekommenderade företag och deras tjänster och det hantverk som utförs. Är du missnöjd med någon av våra leverantör eller någon av deras tjänster så ta kontakt med berörd leverantör. Vi bryr oss om våra kunder och lägger stor vikt vid kundnöjdheten.

Har du andra funderingar kring hemstäd?