Förenkla din vardag med

Hemstäd i Örebro, Västerås & Eskilstuna

Söker du hemstäd? Här nedan listas företag som erbjuder just det & skräddarsydda lösningar efter dina behov. Tillsammans med dig kommer ni överens om vad du behöver ha hjälp med i hemmet och du får en enklare vardag med mer tid över till annat. Hemstäd när det är som bäst!

Hemstäd som förenklar vardagen

Hemstäd ger både energi och underlättar vardagen. Vi vill hjälpa dig som bor i Örebro med omnejd att skapa tid i vardagen för annat och samtidigt kunna njuta av ett städat hem. Därför har vi listat upp de städfirmorna som vi enligt våra analyser kan hjälpa dig bäst!

Unna dig vardagslyxen med hemstäd

Känslan av ett nystädat hem är svårslaget. Hemstäd i Örebro, Hemstäd i Västerås Hemstäd i Eskilstuna eller Köping för den del oavsett var du bor så är känslan lika bra. Kom hem och glöm vardagens måsten för en sekund och njut över ditt nystädade hem. 

Vi utlovar toppkvalité och värnar om vårt rykte och tar därmed 100% ansvar för alla utförda uppdrag. Företagen listade nedan har gått igenom vår process och anses därför som de främsta i sina led!

Frågor & svar om hemstäd

Ett rent förtroende skapar man enklast via tydlig kommunikation utan otydligheter.  Därför har vi samlat våra vanligaste frågor och svar på dessa, har ni några funderingar angående hemstäd utöver dessa så kan ni alltid kontakta respektive företag med era frågor.

Hur funkar hemstäd?

Hemstäd utförs efter dina önskemål. Vill du ha hemstäd varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden?

Du bestämmer och upplägget skräddarsys utifrån dina önskemål. Vad vill du ha städat? Hur grundligt önskar du att hemstädningen ska göras? Speciella önskemål? 
Vid ett första hembesök så går man igenom alla dina önskemål och beräknar hur lång tid vi behöver för att utföra hemstädning hos dig.

Vad kostar Hemstäd?

Priset skräddarsys efter dina önskemål och man beräknar det efter leverantören har fått lyssna in på vad du behöver. 

Självklart så har du rätt till rut-avdrag och där sköter leverantören allt med att dra av det på priset och ansvarar för kontakten med skatteverket.

När städar leverantören?

När ni är överens om datum och hur du vill ha städat så kommer leverantören och utför hemstäd åt dig när du och din familj är på jobbet eller skolan och du kommer komma hem till ett rent och skinande hem. Önskar du istället få hemstäd under kvällstid eller på helgerna så har man oftast möjlighet för det. 
Du kan vara trygg att resultatet alltid blir det samma oavsett dag, tid eller medarbetare som ansvarar för just ditt upplägg.

Har du andra funderingar kring hemstäd?